Për ne
Janë me qindra agjenci marketingu në Kosovë me një mision të vetëm por ajo çka na
dallon ne është se pretendojmë të jemi partner strategjik në arritjen e qëllimeve tuaja.
Pretendojmë të përmbushim kërkesat tuaja dhe detyrimet tona! Ne do të jemi në
shërbimin tuaj, ashtu siq ju keni menduar gjithëherë.
Shërbimet
MEDIA BUYING
Ofrojmë gamë të plotë për media buying, konsulencë për
klientët tanë, që ata të marrin nga ne specifikisht se çka
kanë nevojë që të shkoni drejtë suksesit në mënyrë të shpejtë
dhe të sigurtë.
EVENTE
Organizojmë të gjitha llojet e eventeve, nga konferenca për shtyp,
koncerte, e deri tek sheshi i xhirimeve të reklamave.Si të tillë,
në këtë paketë nisim nga idea dhe kreativa e deri tek
materialet të printuara.
PRINT
Llojet e shtypit janë të shumta, sipas nevojave, madhësisë dhe formës,
ne ju këshillojmë se çfarë është më e mirë për ju, që dizajni juaj të
printohet në letër, bez, ceradë dhe shumë lloje të materialeve që i
përshtaten teknologjisë së shtypit.
REKLAMA
Të gjitha llojet e reklamave televizive, online dhe te printuara.
Nëse keni nevojë që biznesi juaj të promovohet në mënyrën më efektive
të mundshme, ne jemi këtu për të ju ndihmuar.
DESIGN
Nga koncepti fillestarë, skica paraprake e deri tek realizimi
përfundimtarë që ndërmarrjes suaj, t'i japim vizuelisht pamjen,
ngjyrën dhe formën që e meriton.
WEB DESIGN
Nga nevojat më specifike që ju keni nevojë në interaksion,
shitje online apo dizajn unik të webfaqës suaj,
në carësi të llojit apo stilit të dizajnit në komfor me funksionin,
ne për këtë jemi ekspertë.
APLIKACIONE
Në ditët e sotme ne të gjithë kemi telefona e mbajmë kudo,
vizitat e webfaqeve dhe aplikacioneve të webfaqeve nga telefoni,
çdo ditë e më shumë përqindja po rritet. Nëse ju keni nevojë për
aplikacion, thjeshtë këtë e bëjme më së miri.
VIDEO PRODUKSION
Idea për reklamë, emision, klip muzikorë, nga xhirimi dhe montazha,
ne jemi këtu që të ju shtyejmë juve që dëshira juaj për të patur
një video prezantim të realizohet në mënyrë perfekte.
PARTNERË
Grupi bënë fuqinë, andaj ofrojmë partneritet me ju, që së bashku
t'a arrijmë suksesin dhe t'ia plotësojmë nevojat dhe interesat
njëri tjetrit, jemi të gatshëm dhe të hapur për këtë
Partnerët
Stafi ynë
Alberti
Co Founder
Anita
Executive Director
Loriku
Managing Director
i gjithë stafi
Visari
Communication Designer
Arbëri
Marketing Consultant
Dreni
Web Designer